Årets første serietap

 

Så var dagen her og vi skulle slå Vaulen 2 på hjemmebane. De hadde ikke med seg bortedrakter og måtte låne blå vester fra oss. Dette skulle vi klare.  

Allerede i 2.minutt får vi et frispark mot oss som Jarle klarerer lett ut. Etter det sliter vi litt med å skaffe oss sjanser. Simon kommer med et herlig innlegg i 5. minutt, men det ble ikke noe av. Vaulen kontrer, men skyter 10 meter til venstre for mål fra 16 meteren.  

Litt uklare dommeravgjørelser etter en stygg takling fra en vaulen-spiller, får Jarle til å betvile sin egen eksistens. Han kommer seg dog raskt tilbake og det ble innkast til Storhaug. Etter dette følger nok et nydelig forsøk fra Simon. Skudd fra 30 meter som går i høyre hjørnet og keeper redder så vidt. Slik fortsetter spillet. Frem og tilbake mellom de to banehalvdelene. Få sjanser, og de vi får, klarer vi ikke å sette. Vaulen sliter med samme utfordring.

Etter 20 minutter får Simon nok en sjanse fra ca 30 meter. Et godt skudd, blir reddet og etter mye knot får Vaulen klarert den ut. Vaulen sliter også. De får en kanonsjanse etter 25 minutter. Alene med ballen mot mål, skyter fra 17 meter, langt ut til høyre. Spenningen er høy mellom lagene og man kan allerede merke ydmyke tendenser til at Vaulens kaptein er på en mental bærtur.  

Kampens første gule kort går til Vaulen. Dommer har sett seg lei av kapteinens gjentatte drittprat. Som man sår, høster man. 

Etter 35 minutter slår Solem en kanonpasning som Jani så vidt ikke klarer å nå frem til.

Dagens første mål går til Vaulen. Etter mye tjafsing fra vår side, får de ballen servert på et sølvfat. Bommer på første skudd, men returen sitter i nettet.

Dommer må nok en gang gi Vaulen tilsnakk for dårlig oppførsel og dagens andre gule kort er et faktum. Nok en gang har kapteinen noe han vil si til dommeren, som er på nippet til å sende ham av banen.

Etter pausen har begge lag gjort noen bytter, men Storhaug klarer fremdeles ikke å samle seg helt. Vaulen svarer med to mål på rappen.

Storhaug får noen sjanser til, men de sitter ikke der de skal.

Kort oppsummert: vi viser god lagånd og generelt god innsats, men vi sliter med å koordinere angrepene. Vi sløser bort gode muligheter og lar Vaulen valse gjennom oss uten at de egentlig fortjener det. 

Vi kan derimot vise til god sportsånd og kameratskap, det gjelder ikke Vaulen – spesielt ikke kapteinen…

  

Stjerner

3 Simon, 2 Jani, 1 Solem

 

- Alsvik

 
Johannes Solhaug