Madla 3 vs Storhaug 1-1

 
IMG_2834 2.jpeg

Seriekamp 6.div Mandag 6. September 2021
Madla 3 – Storhaug FK 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 (40) Christopher (Johs), 1-1 (91)
Gule kort: SFK (Tinus), Madla (Andre Danielsen) 
Dommer: Jackson, Vidar FK – Bra dommer. Lever farlig når han ikke dømmer straffe til SFK i 2.omg, men ifl. Simon (!!) en korrekt avgjørelse.

Tilskuere: ca 20 stk, Veldig kjekt å se skada spillere og gamle legender som Mr. Lindeland komme å heie på guttene sine 😊

Storhaug FK:
Maggi
Thomas – Fedda –Leif – Togga
Tinus – Johs – Noah – Aksel - Simon
Christopher

Innbyttere: Keeper Erlend, Erlend, Gift, Dennis, Fran, Hansi og Jani 


Før kamp:
En kjent sak at alle private fysioterapeuter, kiropraktorer og det som finnes innen helsevesenet gnir seg i hendene når lokalfotballen ruller av gårde igjen. 6 divisjon – et mekka for enhver terapeut med mange halvfeite og skjøre kropper som skal utsettes for hasardiøse taklinger, spurter og alt mulig rart som gjerne oppstår i en helt vanlig kamp på dette nivået. Det er en del av gamet, og derfor er det viktig å ha en bred og god tropp. Det gledes over at stallen til Storhaug FK ser bedre ut enn på lenge!

Garderoben:
Coach Torgeir har planen klar for kvelden og endrer litt på formasjonen for å få utnyttet spillermateriellet sitt best mulig. Ingen dum idè og på papiret er det ut som et meget slagkraftig lag. 

Screenshot 2021-09-10 at 14.57.06.png

Coach:
Utfordringen i kamp blir å demme opp for Danielsen brødrene med Andrè i spissen som er en ekte Viking legende med sine 522 (!!!) kamper for klubben. Andrè har for øvrig wikipedia sider på 8 forskjellige språk og 2 landskamper for Norge å se tilbake på. Til sammenlikning er vår egen «hero» Fedda kun nevnt på Robinson sin wikipedia og han har ingen landskamper. Fedda stilte derimot opp naken til Robinson sin promo-video for noen år tilbake- det har ikke Andrè Danielsen gjort.


Fedda

Fedda

1 omgang:
             Første halvtime ligger vi kompakt og følger game-plan til punkt og prikke. Veksler litt på presshøyde og har brukbar kontroll. Midtbanetrio løper mye og vår debutant Noah har full kontroll på å dekke mellomrommet. Madla begynner etter hvert å løfte baller inn i bakrom og Andrè viser frem noen klasse langpasninger.  Forsvaret har likevel grei kontroll da spissene enten settes i offside eller så har de falt av såpass at ballene går inn til keeper Maggi som er fint ute og sweeper. Han går etter hvert litt sur og klarer ikke la være å kjefte på seg et gult kort hos dommeren. Simon «moralens store vokter» er borte og påpeker at han må la dommeren være i fred. 1-0 til vår egen Storhaug legende der altså over den gamle Viking legenden 😊 😊 😊
Fremover på banen for Storhaug sin del er det først og fremst presspillet og gjenvinning av ball i gunstige situasjoner som skaper farligheter. Noen ganger klarer vi også å sette opp spill bakfra og komme til innlegg fra sidene. Både Tinus og Simon på sidene er ofte involvert, kanskje årsbeste … ???
            0-1 (40 min): Storhaug vinner tilbake ballen på Madla sin banehalvdel og Stoffi blir spilt gjennom av Johs og setter den trygt i mål.  Utrolig deilig å få den rett før pause!

Pause:
         
Pausepraten er positiv. Ingen tvil om at Madla har en god midtbane og det er fokus på å ikke bli lurt av plassbyttene de gjør der. Vi er avhengig av press på ballfører og at ingen lurer seg fri i ledig rom. Vi blir enige om å bare fortsette som vi gjør og holde moralen oppe.
Aksel som fikk vaksine sprøytestikk #2 tidligere på dagen fikk seg i tillegg en hodesmell og ber om å bli byttet ut, inn kommer Erlend. 

2 omgang:
             
Madla har løftet frem den ene midtbanespilleren sin og ligger med mye folk i angrep. De fortsetter med å strø langpasninger mot bakrommet og kommer til noen sjanser. Storhaug blir spilt veldig lave men ligger relativt komfortabelt slikt. Kampen er på et vippepunkt der enten Madla får seg et mål og tar helt over, eller Storhaug setter en kontring i kassen og dreper kampen. 
Og kontringer skulle det bli: Stoffi, Simon og Tinus får sine muligheter men de blir enten avblåst for ett eller annet eller så mangler litt. Nærmest er Simon som lobber ballen over keeper og rett i tverrligger.
Rett før slutt får Madla en giga-sjanse da ballen blir spilt 45 og angriper kommer på alle tiders skuddsjanse. Den blir heldigvis blåst over. 
                1-1(90+ min): Etter å ha ridd av den verste stormen får Madla en corner på overtid. Leif har stanget unna alle andre cornere frem til nå men denne skulle fly over hodet hans og inn på bakre stolpe. Der har backen til Madla sneket seg oppover og får stå helt alene å heade inn utligningen. Satan så surt og unødvendig… 

Slutt: 
            Ufattelig surt med utligning på overtid, men generelt sett var nok 1-1 et greit resultat. Madla som var «on top of the league» fikk kjenne på et Storhaug lag i medvind. Heroisk innsats av Storhaug gutta som tross alt kan ta med seg mye positivt fra kampen.
            

Stjernetoppen (godkjent av coach):

*** Christopher, blir bare bedre og bedre i Storhaug trøya. Jobber og sliter på topp og er flink både i press- og kombinasjonsspillet. Scorer et herlig mål og fortjener bestemannsprisen

** Tinus og Johannes, løper og løper. INGEN selv ikke ex.elisteseriespillere liker å ha disse to løpende etter seg på jakt etter ballen. Nok overskudd til å holde på ballen når de får tak i den. 


* Noah, elegant spillertype som har ro med ballen og god oversikt. Tar rollen som 6’er på strak arm og gjør en veldig solid jobb med å nøytralisere mellomrommet til Madla. 

 

Kamp referent: Leif Egeland.

 
Johannes SolhaugComment