ÅRETS FØRSTE BORTEKAMP!

 

Etter en 3 poengers hjemme mot Riska2 går turen videre til året første borte mot Kvitsøy som rykket ned fra 5 i fjor. Mye snakk om motstandere i år og Brim har alltids en analyse og komme me, men her var det lite og hente, men klar til kamp var SFK guttene. Mye frem og tilbake om hvor og når oppmøte skulle være og hvem å hva som skulle i hvilken bil siden headcoach togga skulle feire noe bursdag på konas side i syden(någen så har det) og ass trener Hansi låg langflate med sykdom så var det Jani/Leif som tok på seg ansvaret og lede guttene denne tirsdagskvelden.

Etter litt om og men kom vi frem til oppmøte på midjord 18:00 hvor vi teller opp og fordeler i biler slik at alle kommer med, men så enkelt skulle det ikke bli for SFK, sjekker litt ferjetider og kommer frem til at ferja går 18:30 fra mekjarvik. Fordelt i biler og ved avkjørsel virker alt bra og vi setter kurs mot Mekjarvik, kommer frem og alle går om bord så går det 5 min før vi innser at det mangler noen hoder. Det var da vi innsåg den største feilen, aldri plasser en fra Polen, en fra Lithauen og 2 østlendinger i samme bil for det ender katastrofalt. Denne bilen besto av Pawel, Armandas, Abbi og Tinus og de hadde satt kurs mot Mortavika (Haugesund/Bergen) og ante fred og ingen fare. 

Lite bilde for å vise avstanden mellom de forskjellige ferjekaiene.

Da satt vi 13 mann på ferja til Kvitsøy, ingen keeper, en halvskada Tysland og halvskada Stian. Neste båt gikk isje før 20:00 som var kampstart og gjorde at de ikke kom før til andre omgang… God start på kvelden, Men det var isje det einaste problemet for kvelden, på ferjå va det selvfølgelig en kiosk og det satt Johannes(39år) heilt ut for han ville ha någe “nice” så hadde de jo fader sprite på glass!, men nei, de hadde salt sild, men neiii isje heilt x faktorene så blei det ingenting for an ville ha energidrikka. 

SFK ankommer og turen fra kaien til garderobene tar 5min. Dagens startelever blir endret drastisk ettersom noen ikke rakk ferja. 

Dagens 11er besto av satt opp i 4231/433 

Moa 

Thomas---Noah---(cpt)Leif---Stian 

Johs---David 

Fredrik---Brim---Saif 

Tysland 

Med en benk på 

Kenneth, Jani + Tinus, Abbi, Pawel, Armandas på vei 

3 coach kjører en pepptalk og motiverer gjengen til og gå utpå der og gi jernet. Fortsette og trille ball og gjøre det vi er best på. Vi Kommer ut på matta og merker at det var et merkeligt kunstgress eller om det var ballene? Det kan vi dessverre ikke gjøre noe med, men bler stillt mange spørsmål rundt dette og får gutta litt ut av fokus. Så kjører vi i gang oppvarming med litt mindre tid enn vanlig, men virker som SFK er klare for kamp. Sola steike og det er en nydelig tirsdagskveld på kvitsøy. 


Kampen starter
 

SFK starter fint og triller ball rundt og tilpasser seg den store banen til kvitsøy, kula går og vi får kvitsøy til å springe, etter 5 min får fredrik en føling og må byttes av, heldigvis hadde vi kenneth på benk som kom inn. Første 15 har vi stålkontroll og snur spillet nok til at Saif får gå igjennom gang på gang, mangler bare de farlige sjangsene. Etter spilte 20 står det enda 0-0 og SFK dominere, men så kommer det en kvitsøy mulighet der vi er litt avskrudd der ballen havner høyt og moa skal ut og plukke, men kvitsøy spissen går aggresivt i duellen og lander oppå ankelen til moa og det er alvorligt. Med bare 1 innbytter igjen siden den siste bilen med keeper+3bytter sitter på ferja og spiller candycrush eller snakker om futsal, må vi gjøre et bytte og Jani kommer inn som keeper, så nå har vi ingen innbytte og utpå banen har vi en halvskada tysland og halvskada Stian, dette kan jo bare ble bedre. Spillet fortsetter og vi triller og triller og kommer ikke til den gylne muligheten helt til Stian finner ut at skaden isje var så vond og setter fart langs siden, dribler av seg 1 mann og deretter 1 mann til før han elegangt legger inn til tysland som gjør det han gjør best og score mål, denne gangen med hode!! 1-0(30) 

SFK fortsetter å pushe på og skaper goe sjangser av både Saif og Tysland, men me skylde på banen at retning isje blei bra. 

Rundt 40minutter spilt og den etterlengtete bilen me de siste spillerene er ankommet og Armandas kommer inn for Jani de siste 5. 

Minuttet er 45 og eg tenkte som referat holder at eg sko skapa litt spenning siden det var dominert av storhaug i første så når det nerma seg pause får kvitsøy et brudd på midtenbanen og kjøre oppover. Så skal de spille en ball langs bakken i bakrom som eg kan klarera fint ut med venstre foten, men velger og måke til med høyre opp i krysstverrå som riste godt ittepå, ja mot vårt eget mål å pulsen te alle e langt øve hvilepuls men ingen skade skjedd. 


PAUSE
 


Andre omgang
 

Tinus kommer inn for Kenneth og vi starter de første 10 me og fortsetta og spela ball rundt og leita itte muligheter, men det ville seg isje og Kvitsøy må ha hatt en skikkelig alvorsprat i pausen eller gjort mer bytter for de kjøre på og tar over kampen, fra vondt til verre så faller ting litt sammen, skader kommer inn på løpende bånn “som perler på en snor-Leif". 

Leif må gi seg etter 65 og pawel kommer inn på høyrbekk og meg inn som stopper. Vi taper ball på midten etter en del klabb og babb så spiller kvitsøy en fin ball igjennom en sovende Storhaug forsvarsrekke og scorer fortjent 1-1 (70). Fra 70 og utover ser det ut som vi har gitt opp og at fjorårets “storhaug effekt” skal inntreffe, vi får ikke til spillet vårt, hiver Abbi inn på for å få nye bein innpå men Kvitsøy triller ball og har kontroll. 10 minutter går og vi kniver for harde livet for å ikke slippe inn så kommer vi på en overgang der Saif får ball høyt i banen, drar den med seg litt før han slipper den videre til Brim som har sett på De Bruyne videoen heile ukå tar me ball inn går forbi en mann og smeller til fra 25 meter og den går rett i vinkelen! (Det e 1 te 1000 sjangse for den sko inn viss du har sett Brim skyta utfor 16 før) 2-1 Storhaug!! Siste minuttene inn mot slutt e sikkert de seigaste og lengste minuttene i en fotball kamp men Storhaug e disiplinerte, motiverte og kjempe for draktå og drar i land en skikkelig sliteseier! DEILIGT 

SLUTT 2-1 

Tysland 1mål(assist Stian) 

Brim 1 mål(assist Saif) 


Her fortjene alle ei stjerne i bokå for innsats, men e visst isje sånn det fynke. 


3p- Brim
 

Har kontroll som 10er både offensivt og defensivt, strør bra me baller og er med og skape mye.
Scorer den avgjørende slik vi tar me oss 3 poeng 


2p- Saif
 

Konstant trussel for Kvitsøy forsvarer, litt mer i første enn andre omgang men tørr og utfordre og skaper ubalanse i motstander laget. Noterer seg en assist 


1p- Halvskada Stian
 

Har stålkontroll på venstresiden mens Saif gjør sitt, bidrar offansivt og defansivt og står i det til siste slutt noterer seg en assist i tillegg, eg tror isje han va så skada eg. 

Ps: Blodpriser i ferjekiosken 43kr for en liden smoothie!? Då måtte eg sei at det måtte han kjøpa på REMA imårå heller 


FORZA STORHAUG 

Skribent
Thomas Eike

 
Johannes SolhaugComment