FC Show - Storhaug

 
35146426_10160422191575057_5875950719072206848_n_lr.jpg


Før kampen

Da var det tid for kamp. Solen skinte, pølsene var satt på kok og stemningen på SIF huset var på god vei opp. Alt lå til rette for at dette skulle bli en bra kamp.

I garderoben var stemningen som alltid på topp og garderobepratet satt løst.  Vi hadde alle sett på snapchat at KP hadde fått i seg et måltid før kamp verdig en 5 div kamp.  Simon(Simånn)syns dette var småtteri og høynet med fem hele pizzaer(tror det var Big One) jeg begynte da og tenke på om pizzamerke har mye si på hvor mange stykker du klarer? Grandiosa har jo tynnere bunn enn Big One og det må vel også ha noe å si hvor mye fyll det er på en pizza?

Uansett! Så ble tema om hvor mye pizza en kan stappa i seg før kamp fort skiftet over til hvilke drakt vi skulle ha på oss og hva matchet til hva. Røde hjemmedrakter som var nyvasket og duftet epler, kunne vi ikke bruke for FC SHOW brukte rosa. Så vi måtte gå over til våre svarte bortedrakter i solsteiken og ettersom vi ikke har nok svarte shorts eller sokker(?) Så ble utfordringen å se hva som passet med hva... Vi fant vel fort ut at svart(bortedrakt), rød shorts og svarte sokker funker ikke, men svart drakt med rød shorts og røde sokker er en perfekt match.  

Dette skulle vise seg å være en sjakktrekk, for ute på stadionen var kameraer rettet på oss og hadde fashion policen representert av Jan Thomas sett kampen, hadde han gitt oss en sterk 3 for valgdrakt, sokker og shorts.

Fokus ble etter hvert skiftet til kamp når step in Coach Svein ankom garderoben. Det viser seg fort at Svein er av den type old School, når han kommer med et stort ark med dagens taktikk og tropp og ikke typen av den digitale verden med klar tropp og taktikk på smarttelefonen sin. 

Ny (midlertidig) trener betyr ny taktikk og nye navn å sette seg inn i. Når det gjelder navn, så betyr det for min del hvordan jeg skal uttale mitt eget navn. Skal jeg gå for hårhe? Georg?horge?marius?øystein eller bare hårsje? KP kom med forslaget til Svein om at hvis du tenker på Porsche(pårsche) og tar vekk P og erstatter den med H som blir Hårsje så har du det. Svein holdt seg til Porsche.(pårsche) Kjært barn har mange navn..

Kampen

Som en klok mann sa en gang så godt «ikkje vits å finna opp kruttet på ny»

 

Bilde1.png

(Bilde av Johs fra Linkedin profilen)

 
Bilde2.png
Bilde3.png
Bilde4.png
Bilde5.png
Bilde6.png

 

 

 

høydepunktene fra kampen:

https://www.youtube.com/watch?v=LiP0fvbQB2c

Link til hele kampen for de som vil analysere seg selv eller laget, eller bare se seg selv på youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=89KNBdLzVdE

Stjerner

*** KP-meget bra innsats i ny rolle, stå på vilje og jobber godt!

** Simon skaper sjanser til seg selv og laget. 1 mål.

* - Mikke- kaptein med stor K, går foran med prat, innsats og vilje.

Oppsummering

En ny kamp der vi igjen sitter med følelsen om at denne kampen skulle vi ha vunnet!! Dessverre kom det skader på to menn som sannsynligvis mister VM 2018. En mann må sone en kamp pga rødt kort, takket være en oscar verdig opptreden fra motstanders keeper. Det positive vi kan ta med oss er taktikken og de gratis pølsene fra kiosken.

Skrevet av Knut (aka Jorge)