Årets mest irriterende tap

 
IMG_3535_lr.jpg

Storhaug - Tjensvoll
3-2 (2-1)

1-0 Simon (Eivind)
3-2 Kp (Simon)


Skrevet i frustrasjon av Fedda


Troppen

33964429_10160373204270057_1563146952172896256_n.jpg

 

 

Jeg begynner med slutten. Vi tapte kampen 2-3, og dette var, i følge meg selv, sykt irriterende, ufortjent og sykt skuffende. Dette var en kamp vi ville og burde vunnet, men igjen så slipper vi inn mål på defensiv dødball og tull i forsvaret. Vi har også et hav av sjanser som godt kunne blitt utnyttet mye mer, og generelt så var dette et utrolig surt tap. Sitter her naken og skriver, da jeg bare må få det ut før jeg eksploderer.

 

Kampen startet ok for vår del, litt føling av hverandres lag, og vi har grei kontroll, men så får de et hjørnespark (noe vi må trene noe JÆVLIG på, for her suger vi), noe som vi ser igjen kamp etter kamp at dette er noe vi sliter skikkelig med.

Første corneren slipper vi markeringen vår, og Tjensvoll kan stige til værs og heade inn 0-1. 

Vet ikke om det var før eller etter, men det var en stor situasjon hvor Eivind lett kunne fått straffe, men gjorde det ikke. Ikke lenge etter fikk vi endelig vårt straffe, klart straffe og Simon satte inn 1-1.

 

1-2 målet kommer etter nok en corner, og her må jeg selv ta på meg skylden sammen med vår mann på første stolpe. Her hadde vi en enkel corner på første stolpe. Vi har en mann der og ballen skal enkelt være vår. Istedenfor er det slapt av vår mann på første og undertegnede, og på et mirakuløst vis kommer en Tjensvoll spiller seg foran meg og mellom? vår mann på første, får et lite touch og den går i mål. At vi ikke klarer å stoppe det målet er jo helt krise, og jeg er selv veldig delaktig i den (på en negativ måte).

 

1-3 målet kommer etter nok en håpløs situasjon fra vår side. Vi får først frispark høyt i deres banehalvdel, men da det så fint ble sagt til dommer at det kanskje ikke var frispark så skiftet dommeren mening. Spillet ble da spilt over til høyre og opp banen. Vi hadde full kontroll. Ballen ligger helt ute på høyresiden, på midtbanen, og jeg roper gjentatte ganger til min høyre side at ballen kommer til å komme, og at vårt forsvar må slippe seg ned og ta seg av den ene angriperen som var der. Den lange ballen blir spilt opp, angriperen kommer seg enkelt forbi, og setter den greit forbi Runde i målet. 1-3 til Tjensvoll.

 

Heldigvis rett før pause får vi inn reduseringen, 2-3 med mål av KP etter gjennomspill av Simon. Bra kontring, og bra satt av KP.

Dette blir pauseresultet, og vi har en prat i pausen om at dette skal vi snu.

Andre omgang blir en omgang av kriging og kjemping, og vi har sjanse etter sjanse (og Tjensvoll har en veldig bra keeper i dag), hvor flere av våre spillere har store sjanser. Jeg hadde selv en dårlig heading fra corner, som lett kunne vært utnyttet bedre, og vi hadde også andre spillere med store sjanser.

 

Vi satte laget mye mer offensivt, og vi prøver å spille oss gjennom, rundt og over ved flere anledninger. Noen ganger kommer vi gjennom, andre ganger blir vi stoppet, og gjenvinner ballen som regel høyt oppe. Vi bak har stort sett kontroll, og slipper til Tjensvoll kun 2 ganger i hele andre omgang. En gang på en kontring da vi står høyt oppe, og de spiller seg fri på venstrekanten. Innlegg på første stolpe som jeg selv ikke rekker frem til, men heldigvis for meg og laget så går ballen i stolpen. Andre sjansen de får er helt på slutten når de får en ny kontring, fra venstre, slår en lang crosser mot høyre kant som er helt alene. Jeg støter, men motspillerene kommer i overtall og de kommer forbi, runder Runde i målet og kun en fabelaktig Hamed stopper skuddet på streken.

 

Alt i alt en jævli irriterende kamp. Utenom de forbanna målene vi slipper inn har vi full kontroll bak, men dessverre var det mye stang ut for oss i dag. Ellers var det en del slitne spillere på vårt lag på slutten, og som kanskje burde vært ærlige med seg selv og gitt beskjed til trener slik at vi kunne fått inn friske og raske ben på slutten. Det var flere spillere som ikke klarte å gi 100% på slutten, noe som er irriterende når dette er en kamp vi skal vinne.

 

Stjerner

Hamed var en kjempe bak i forsvaret i dag, og belønnes lett med 3 stjerner
Ellers får Simon får 2 stjerner (mål og assist samt jobbet bra til siste slutt)
KP får 1 stjerne (for hardt arbeid så lenge han var på banen samt et bra mål)

 

Skrevet av Fedda