All hail Mikke + Årsbeste levert på Midjord

 

Før vi kommer til referatet fra tirsdagens kamp mot Hundvåg 2, så må vi hylle en Storhaug spiller. Michael Christian Anastassiadis Simonsen, aka Bergenseren-med-verdens-lengste-navn, aka Mikke, aka Grekeren, aka Hr. Matamat, aka King Kong Krølle, aka Mr.En-kule-varmt. Vår kjære kaptein, Mikke, flytter til Oslo etter sommeren og har foreløpig spilt sin siste kamp for Storhaug FK. 

Mikke startet i klubben i 2014. Siden den gang har han gitt hjertet sitt for klubben. Han gir alltid 110% på kamp og trening, og har bidratt mye utenom banen. Den siste tiden har han vært både kaptein og trener. Treningene Mikke har ledet har både vært kjekke og harde, og jeg er sikker på vi kommer til å få utbytte av de utover i sesongen. Mikke er faren til "diamant-med-ekstra-prikk"-oppvarmingsrutinen, og siden han innførte denne så har vi faktisk rykka opp to ganger! (Vi har også rykka ned to ganger i samme periode, men dette er klart av andre grunner enn oppvarmingen. )

Storhaug FK består av, og har alltid bestått av, flotte folk så lenge jeg har vært i klubben. Mikke er intet unntak. Han er en klassekar - fra A til Å, på banen som på privaten, og som vi kommer til å savne stort! 

Vi ønsker deg lykke til i Oslo, og håper du kommer snart igjen.

Skål for Mikke!

Skål for Mikke!

 

 


Så over til referatet.

 

Mål: Waula (Stian), Johs (Eivind), Qvam (Stian), Togga (Eivind)

 

Kort: Eivind - gult, Barten - ingen kort (what?)

 

Laget:

Picture4.png

Før kampen

Undertegnede kom for sent (igjen), da 4-åringen hjemme bestemte seg for å rømme hjemmefra. Gikk derfor glipp av Hansi sin mening om damer(?) og hunder. Synd var det, for ofte er disse utredningene kilde til god underholdning. Oppvarming blir gjort i kjent stil:

En glad Leif i oppvarming

En glad Leif i oppvarming

Håkki og resten av laget varmer opp. Noe på Hansi som faller i smak?

Håkki og resten av laget varmer opp. Noe på Hansi som faller i smak?

1.omgang

Kampen starter, som de fleste andre kamper, med litt rufsete spill. Men i dag er det tydelig at SFK er laget som vil mest på Midjord. Dueller, forflytning, og banespillet blir dominert av Storhauggutta. Derfor er det mot spillets gang at det er de halvtamme fra Hundvåg som scorer først. En kontring der ballen blir blåst opp på banen av Hundvåg-forsvaret. Ballen blir snappet opp av Hundvågspissen som får tuppet ballen forbi en utrusende Magnus, og som gir kampens første mål. 0-1. Gutta i rødt lar seg ikke affisere av dette, og Waula responderer på utsøkt vis 2 minutter senere. Han mottar ballen feilvendt på hjørnet av 16-meteren, snur seg rundt på en tier og banker ballen i motsatt kryss. Klassemål! 1-1.

 

 2.omgang

Pauseprat fra Kapteinen. Kanskje Eivind også ser noe han liker?

Pauseprat fra Kapteinen. Kanskje Eivind også ser noe han liker?

SFK starter omgangen der de slapp fra forrige. Fortsetter å dominere. Etter ikke alt for mange minutter har Storhaug tatt ledelsen. Waula vinner ballen høyt oppe, og får lagt den videre til Eivind. Han ruller den så videre til høyre der Johs er klar. Etter en klassisk Johs finte, banker han ballen i målet. 2-1! Dette ble feiret slik av den nybakte faren:

Kort tid etterpå ruller Storhaug opp på venstresiden. Stian får lagt fint inn på bakerste. Der er Jani den yngre som kan bredside ballen i mål. 3-1!

Man skulle da tro at denne kampen var over. Den gang ei. Hundvåg får 2 stk mål av karakteren møkk. 3-3. Fortvilelsen begynner å bre seg. Skal dette virkelig ende uavgjort? Nei! Togga viser seg fra sin beste side. Han vil ha 3 poeng, og det skal han ta. Han starter angrepet bakfra, for så å komme på et sugende løp opp på banen. Han får ballen igjen av Eivind, og banker den i tverren og inn. Fy f**n så deilig, og så fortjent! 

Dette var årsbeste med god margin. Hadde dette vært i fjor så skulle alle fått 3 stjerner, for dette var en strålende kamp av absolutt alle mann! Men siden vi har innført begrensninger på stjerner i år, så kommer følgende spillere en liten nesetipp foran resten:

 

*** Eivind - Et konstant uromoment for Hundvåg. Jobber utrettelig defensivt og skaper masse offensivt. Er arkitekten bak 2 av målene.

** Togga - Vår påtroppende kaptein spiller en stor kamp sammen med resten av forsvaret. Tar ansvar i slutten av kampen og scorer matchvinnermålet. Deilig!

* Stian - Spiller en kompromissløs kamp. Legger ingenting imellom i duellene, og er vass offensivt. Har to målgivende.

Neste kamp er borte mot Paradis på tirsdag 18.06, og blir siste kamp før ferien. Tar vi med oss det offensive spillet fra Hundvåg-kampen og luker vekk litt slurv, så lukter dette 3 poeng!

 

Referent Jonas