Vaulen 2 - Storhaug

IMG_9888.JPG

Vaulen 2 - Storhaug

 

Da var det match igjen.


Undertegnede og Jarle var så heldige å få sitte på med Wladdi til kampen. Eller så var Wladdi så heldig å få kjørelærer til kampen. 


Denne gangen skulle vi menge oss med fiffen på beste Vaulkant. Vaulen 2 var kveldens motstander. En perfekt kveld for sambafotball, solen strålte. Mulig den gikk ned før vi begynte å spille? Jeg kan ikke huske at vi hadde sola i øynene hvert fall... Kanskje det var overskyet. Det regnet ihvert fall ikke. Det var perfekt mengde med granulat på matta. Her var det ikke ett granulatkorn for mye, muligens det var litt skjevfordelt over matta.

Inne i garderoben var det som vanlig god stemning. Alle var enige om at det var bra vi kjørte kondomdraktstil på bortedraktene vår, slik at man byr litt på godsakene og da er det umulig å holde oss igjen. Jonas slet med å finne en trang nok shorts, han sa seg til slutt fornøyd med en XS shorts.

Screenshot 2019-09-13 at 08.42.02.png

Jarle og Toggi tok matchpraten om hvordan vi skulle spille. Det ble en såkalt 4-4-2 formasjon. Her skulle kantene løpe ditt, backene bli med datt, spissene presse hipp og midtbanen ligge happ. En god taktikk tenkte jeg. 


Oppvarmingen var velkjent. Her jogga vi litt rundt. Jonas gulpa opp litt «Klubbe» eller hva han hadde hatt til middag. Jeg visste ikke hva det var, men alle var enige om at det er jo dritgodt!


Vi fikk litt funfact fra Hockey under oppvarmingen. Alle fulgte spent med på historien om hvordan han fikk kallenavnet Hockey. Han innledet historien med å fortelle om at det er faktisk noen som skriver kallenavnet H O C K E Y. Og det er jo helt feil! Kunne kanskje funka hvis han spilte ishockey, men det gjør han jo ikke. Hvert fall ikke denne kvelden. Da var det fotball. Det var noe med at onkelen til broren til tanta til kompisen hans hadde hatt en undulat som het Jan Haakon, og de kalte den undulaten bare for Håkki, og da ble det Håkki på Håkki også. 


Etter at vi hadde fått varmet oss godt opp tok vi en liten peptalk. Her ble det gjentatt at han ene der er veldig god, og han der er også ganske god og at de har bare 1 innbytter så de kommer til å bli slitne. Konge da! tenkte Johs og jeg for vi blir jo ikke slitne.


Johs har jo også fortalt hvordan han fikk sitt kallenavn. Temmelig heftig historie det også. Han har aldri blitt kalt det før. Og det er ingen undulater som heter det. Han bare møtte opp på storhaugtrening og så heter han Johs.


Dommeren blåste igang matchen.


Vaulen valgte å spille mye langt. Det er jo ingen sak for forsvarsfireren vår. De plukket bare ballen og spilte den videre. Og det var vi ganske flinke til i 1.omgang. Da spilte vi ballen og hadde roen. Dette kulminerte i en skikkelig bra scoring, hvor det ble rullet opp og som Waula avsluttet enkelt. 


I pausen ble det snakket om at vi har vært kjempeflinke og leder 1-0 og greier. 


I 2. omgang falt vi litt. Vaulen fikk styre mer enn de gjorde i 1omgang. Vi begynte kanskje å bli litt slitne selv om det var Vaulen som bare hadde 1 innbytter. Det ble litt harde dueller etterhvert, og et par overfall senere så dommeren seg nødt til å dele ut et par gule kort. Det var greit det, kunne kanskje vurdert det røde på noen av taklingene der Tony så hele karrieren sin passere i revy.


Vaulen fikk det sure 1-1 målet sitt. 1-1 var kanskje et ok resultat, vi hadde noen gode sjanser men det hadde vaulen også. De klarte å bomme på åpent mål fra 2 meter, og Runde hadde jo sesongens redning. Dommeren mente tydeligvis at Runde har overnaturlige evner eller noe sånt, for han dømte utspark fra 5-meter. Alle vi andre vet jo at Runde ikke har overnaturlige evner, han er bare jæskla god i mål. Morten kom inn med friske ben og fikk opp guffa litt uten at vi klarte å score. 


Kampen ebbet ut i 1-1.


Da kampen var over la jeg merke til at Jani hadde kommet innpå også. Han hadde bytta med Thomas.


Jeg synes det var et morsomt lag å spille mot, selv om midtbanen dems var litt kjappere i vendingene enn hva jeg er komfortabel med. Jeg synes vi gjør en veldig god 1.omgang, men 2.omgangen blir litt for rotete.


Da er det bare å spise havregrøt og proteiner til neste match, 2 poeng fra nedrykksplass er dessverre ikke helt trygg grunn ennå.

Stjerner

*** Tony

** Runde

* Johs og Stian


Referent
Klausen

 
IMG_9890.JPG
 
 
Johannes SolhaugComment