Møkkareferat fra en møkkakamp

IMG_9949.JPG

Storhaug - SIF 1-3

 

Referent hadde særdeles lite motivasjon til å skrive dette referatet etter et surt tap. Det kommer sent og ikke noe godt.

 

Lagoppstilling:

Magnus

Håkki, Leif, Torgeir, Stian

Arafat, Johs, Klausen, Solem

Magnus2 Waula

Benk: Kenneth, Erlend, Morten, Eivind, Jarle

 

Før kamp:

Jarle hadde rigget garderobe med tv og kaffe. God stemning generelt etter et par ok kamper i det siste. Stian hadde kjøpt seg ny kjøttpose og alt var på hell.

 

1 omgang

Kampen starter med mye frem og tilbake. Det blåste kraftig på Midjord noe som gjorde at det ble lite finspill fra noen av lagene. Balltap og rot. Etter 5-10 minutt så blåser dommeren straffe når Håkki takler og vinner(!) ballen i boksen. Veldig rar avgjørelse når en klart kan se at ballen skifter retning. Ikke den eneste dårlige dommeravgjørelsen denne kampen. Straffen går til venstre og Magnus går riktig. Redder og holder ballen. 

Noen få minutter etterpå klarerer SIF ballen langt. Ballen blåser og stusser. SIF spiss klarer å kjempe ballen forbi Torgeir og skorer kampens første mål.

Storhaug reduserer senere når Mangus2 får ballen på skrått hold og avslutter tidlig overraskende for SIFs målvakt. Ballen trilter sakte inn 1-1.

Resten av kampen er jevn. SFK har noen gode sjanser. Ma0ngus 2 alene med keeper og Waula med skudd fra 16meter.

Litt småampert til tider. En kollisjon fra Klausen ender nesten i håndgemeng. Begge involverte får gult kort. Arafat får også gult kort etter flere taklinger. Både Klausen og Arafat blir tatt av i pausen for å roe litt og blir erstattet av Eivind og Morten.

 

2 omgang

En jevn omgang igjen som jeg synes vi ikke har hellet med oss. Vi spiller ikke bra, men ikke noe dårligere enn SIF og vi får dårlig betalt. Vi har flere sjanser og avslutninger, men klarer ikke å få ballen i mål. SIF skorer på en god individuell prestasjon der det stinker offside i forkant. De skorer et tredje mål litt før slutt der SIF spiller soleklart feller Torgeir i forkant. En kamp som kunne gå begge veier der jeg føler at vi ble delvis bortdømt av en dommer som var ujevn begge veier, men de store feilene gikk mot oss.  Kampen ender 3-1 og vi må virkelig kjempe for plassen i de siste kampene.

 

Stjerner:

3.Magnus: Strafferedning og et par til strålende redninger. Veldig god kamp.

2.Stian: Solid kamp og kjemper alltid hardt

1. Håkki: Jobber knallhardt

 
 
 
Johannes SolhaugComment