Storhaug - Brodd 3 1-1

 
 

Seriekamp 6.div tirsdag 14 september 2021

Storhaug FK – Brodd 3 1-1 (0-0)

Mål. 1-0 (51) Christopher (robin), 1-1 (71) robin (sm)

Dommer: Rolv Ordin Furenes – 6 gule, 1 rødt

Tilskuere: ca 20-30 stk. mange kjente ansikt på sidelinjen. Moro å se at flere støtter laget selv om de er skadet.

  

Før kamp:

Klokken 1900 er oppmøtet i garderoben på midtjord. Alle mann er på plass til 1910. Det har vært en solrik dag og det er lunt og fint vær før avspark på midtjord. Men det brygger opp til storm i dette lokale derbyet. Man har hørt om Merseysidederbyet der det er en snau kilometer mellom Anfield og Goodison park, men det kan ikke sammenlignes med lokaloppgjøret på Midtjord der det kun skiller 10 meter mellom de to hjemmebanene til de ulike lagene. Første uken der det må skje et laguttak, noe som viser til en stor og sterk tropp. Mange vanskelige avgjørelser for Togga å ta når han tar ut troppen før kamp. Dette gjelder også i laguttaket.

I garderoben ble det snakket om hvor viktig det var å passe seg for de tekniske spillerne fra det meget tyrkisk pregete brodd 3 laget. Storhaug skulle spille sitt spill og det var fokuspå vinkler i dag og.

1.omgang

1 omgang åpner med flere brudd i spillet da dommeren ikke var fornøyd med fargen på overtrekket til Erlend på sidelinja. Og deretter noe pirk på en linje dommer som hadde på seg for like farger som den svarte brodd 3 drakten. Etter noen kommentarer fra brodd 3 spillerne, stoppet dommeren spillet igjen, plukket opp ballen og sa «dette er min kamp, og jeg bestemmer». Dommeren hadde og husket kortstokken, han delte ut flere kort enn en dealer på et blackjack bord i Las Vegas. Brodd 3 spillet på seg 2 kjappe gule kort rundt det 30spille minuttet.

34 min. Aksel river og sliter i en brodd spiller i en duell og pådrar seg et frispark, brodd 3 spilleren tenner til og sparker Aksel etter duellen, tidlig dusj på han. Aksel blir belønnet med et gult kort for innsatsen sin i duellen. Enda mer sutring fra brodd 3 spillerne etter denne situasjonen. 42. min. Tellefhavner i en «lignende» situasjon med midtstopperen til brodd (nr 4) 4 takler Tellef og begge faller, 4 reiser seg opp og løper inn i Tellef og legger seg ned mens han skriker i smerte. Prøver altså å filme på Tellef et rødt kort. Dommeren kjøper den ikke, gir Tellef gult kort og frispark til brodd 3. til alles forundring. 

Pause

Storhaug øyner muligheten for 3 poeng, når brodd 3 har 1 mann mindre. Tellef for hvile seg på benken, og inn kommer Robin. Vi blir enige om å stå litt høyere å jakte mål.

2.omgang 

Storhaug kommer greit ut av blokka og får satt litt press på Brodd 3. og man skal ikke lenger enn til 51 min før Storhaug får hull på byllen, 1-0 når Tussie stanger inn et nydelig TAA innlegg fra Robin nedi hjørnet. Dette har han gjort før, for en klasse spiller Storhaug har signert. Rundt 65 spilte blir Noah og Dennis byttet ut for Wladdi og Abdi. Etter Storhaug fikk målet de jaget etter, falt de litt bakpå. Brodd 3 presset på bra og jaktet utligningen. 1-1 74 min. utligningen kommer for brodd 3 etter et langt innkast blir stusset nedi hjørnet fra en uheldig Robin som har 2 brodd hender i ryggen når han skal klarere. 80 min. Tussie og Thomas går av banen og blir erstattet av Hansi og Tellef som har fått hvilt seg litt. Dette er det siste grepene Storhaug tar i jakt på seieren. 

Slutt    

Kampen endte 1-1, føles surt, men er ikke ufortjent resultat på kampen. Etter Storhaug gikk opp i ledelsen falt de bakpå og det føltes ut som at det var Storhaug som spilte med 10 men.Storhaug kommer fortsatt til sjanser, men ingenting stort og det ender dermed 1-1

Stjernetoppen 

*** Magnus Runde. Er ekstrem solid og redder mer enn det som kan forventes. Får fingrene på headingen til Robin, men den er bare for velplassert nedi hjørnet. 

** Thomas og Stian spiller en meget solid kamp på hver sin bekk og det er lite rusk på begge sider.

*Robin, kommer av benken og spiller en god kamp, fin assist og uheldig på selvmålet. Gol og assist 😊

Referent

Christopher

Johannes SolhaugComment