«La venganza» (Hevnen)

 

Storhaug FK 4 – 2 Hinna Fotball 2

Daniel ⚽️ (Piotr)

Christopher ⚽️⚽️⚽️ (Brim x3)

  

EUREKA-banen Midjord 06.09.2022 20.00

Underlag: Kunstgress m/gummispon

Banetype: 11er

Spillform: 11 MOT 11

Spilletid: 90 minutter

Vakre skyer.

STATS

Ballbesittelse: 45 - 55 (men Storhaug brukte det bedre)

Skudd: Husker ikke ;)

Innlegg: 18 - 17

Cornere: 2 - 2 (våre var bedre)

Frispark: spiller ingen rolle

Gule kort: 0 – 1

Offside: 2-1

Innkast: Storhaug > Hinna

 

Lagoppstilling

Benken: Abdi, Kenneth, Rene. Waula, Stian (+ dama), Jani, Robin, Noah og undertegnede.

Referat

Bienvenidos/Velkommen til referat.

Sola skinner og vi har en ny kamp i Midjord. Heldigvis sola forsvant fort, vi som er på sidelinje takker mye det.

Vi møtet igjen Hinna 2 (av og til Hinna 1?). Forrige kamp mot dem var ikke som forventet (det vil si at vi tapte) ... Husker dere resultat? Jeg har allerede glemt det.

I garderobe var det god stemning (som alltid) og flere kom seint (som nesten alltid). Hinna hadde vunnet alt siden juni (de siste 4 kamper) men Torgeir hadde ikke mye å si, vi skulle fortsette med samme filosofi, spille ball fra vårt mål til det andre ... easy.

Jeg skal ikke skrive mye mer om før kampen fordi på dette tidspunkt viste jeg ikke at jeg skulle skrive referat .

 

1.    omgang.

 

Storhaug begynte som det ble snakket. Trillet ball bra fra bak og prøvde å spille ballen, ikke som andre lag ;). Det var små feil men kampen var under kontroll. Storhaug holdte et godt press så det ble vanskelig for Hinna å skaffe noe. Første skudd kom ikke før min 7.

 

Min 11 Piotr gir en lang pass til Daniel, løpte som Gareth Bale, og 1vs1 mot keeper triller den ned i vestre ned hjørne. GOLAZOOO! 1-0

 

Min 17 Lang innkast av Magnus som kommer til Brim og etter kaos Tyssi setter ball mellom bena. Lekende lett! 2-0

 

Min 24 God pass fra Piotr til Brim som driblet, snudd seg, driblet igjen, passfinte og mye mer inni 16 på venstre side, etter ødelegger motstanderen passer han til Tyssi som må kun passe ballen til mål. Strålende angrep fra Brim!! Crazy! 3-0

 

Merkelig at Hinna byttet første spiller i min 32, ingen fysisk grunn som vi kunne se. Kanskje det var noe som ikke fungerte som trener ville, kanskje ...

 

Vi kunne sette den 4-0 ved en feil av Hinnas keeper som gir ballen til Daniel og han prøvde å sette det over keeper, men ballen kom ikke inn i mål ...

 

Men på Storhaug liker vi ikke å ha en rolig kamp, vi liker spenthet, så vi la Hinna skåre et mål. Et innlegg som kommer til en spiller som er helt alene og Armandas kan ikke redde skudd. Min 41: 3-1

 

Etter mål av Hinna forsettet Storhaug som før og hadde en god sjanse med Daniel men dommer ikke vinker spiller videre. På dette frispark slår inn Magnus en fantastisk pass som ingen kan ta men ikke kommer inn i mål for 10 cm (eller mindre).

 

 

Pause

«Helt greit» ikke mye mer. Null stress. Spiller rolig og ikke miste ballen lett. Vi måtte spille som i 1.omgang og dette klarer vi.

2.omgang

 

Daniel trenger en pause og Rene kommer inn.

 

Andre omgang begynner med en offside (som ikke er det) av Tyssi og dommeren bestemmer seg for å vente på at Tyssi skal score mål for å fløyte. Uforståelig.

 

Min 52 Godt press av Johs, som åpner til Brim og han gir en assist som Jose Maria Gutierrez «Guti» da Tyssi blir helt alene og triller ball mellom bena av keeper igjen. Et nytt mål til Tyssi, han scorer dermed hattrick! Takk til Stokke på den god pre-season. 4-1.

 

Husk at vi liker ikke å ha det lett. Hinna fikk en scoring 5 min senere. 4-2

 

Piotr ble skadet (?) etter et godt press. Faktisk alle kunne så at han orket ikke mer. Daniel kommer inn igjen.

 

Min 65 Tyssi spurte Abdi hvis han kunne bli varm ... Abdi måtte tenkte litt for å forstå spørsmål, men han bestemte seg for å varme opp 🥵.

 

Min 70 kommer inn Abdi istedenfor Tyssi. Han sier at han fikk «Klampas» (er dette dialekt? Er det kramper?).

 

Det som var i banen var mange lang passer fra Hinna men Storhaug var godt plassert og hadde 0 stress.

 

FINAAAAAL

KURWA! FAEN! LA PUTA MADRE!

Vi fortjente dette!! Veldig solid kamp. Storhaug får sin andre seieren hjemme. God innsats av hele laget, inkl de som var i benken. U.t. kunne se at de var noen sliten mens andre kunne spille 2-3 kamper til.

Stjerner ⭐️:

 

⭐️⭐️⭐️ Brim: Fantastisk kamp i løpet av de 90 minuttene. Han knuste motstander, veldig streng i 1vs1, og 3 assist til Tyssi. Hvis han hadde sett 2-3 videoer av Vardy, hadde han fått 2 mål. Men som han selv sier, kan ikke skyte. Håper at han kommer syk resten av kamper.

 

⭐️⭐️Tyssi: 3 mål i 3 skudd. Stor effektivitet. Et mareritt for Hinnas midtstopperne.

 

⭐️ Daniel / Magnus: Daniel fikk sitt første mål og åpne resultat så Storhaug kunne spille roligere. Ga store muligheter med lang passer og sin fart.

Magnus var konge i banen. Vant alle dueller. Stor klass til å trille ball. De lange innkast var fornuftig og ga oss et mål.

 

Beklager for min «dialekt». Takk til Google Translate for hjelpen. ❤️

 
Johannes SolhaugComment