Mandagskamp har vel aldri passet Storhaug FK veldig bra. Bohemene fra Storhaug liker seg best

nærmere helg. Det skulle vise seg å stemme godt denne regnfulle høstkvelden også.

Foran kamp var det likevel en gryende optimisme i garderoben etter en meget bra prestasjon forrige

kamp mot Hinna 2 der vi virkelig fikk vist hva som bor i laget når alt fungerer.

Vaulen 2 takket oss før kamp siden vi slo deres utfordrer om seriegull og lurte sikkert på hvordan i

helsikke vi klarte å få det til.

1 Omgang

Kampen starter og det viser seg fort at vi er fullt på høyde med Vaulen. Vil faktisk påstå at vi

dominerer den første halvtimen og ting ser lovende ut. Vaulen merker nok at vi er et bra lag og hever

seg, temperaturen stiger og spissen deres lirer ut av seg noe ufint om kvinnelig kjønnsorgan mot vårt

forsvar. I stedet for å legge seg langflat og si unnskyld starter en absurd diskusjon blant voksne folk

som varer resten av omgangen. Spissen til Vaulen begynner finner det lurt å begynne å lyge, han

påstår plutselig at han har ikke sagt noe stygt- for en tulling!

1-0 (29 min): Etter en god start smeller det plutselig på en kontring fra Vaulen. Sebastian har

nettopp forlat banen med skade og omrokkeringene har ikke helt satt seg hos SFK før Vaulen finner

rom spiller seg gjennom.

2-0 (34 min): Litt usikkerhet har begynt å spre seg i Storhaug og Vaulen er nådeløse når de

utnytter balltap på egen banehalvdel.

Utover omgangen fortsetter Storhaug å spille. Vi skaper noen giga-sjanser og både Tyssi og

Dennis er veldig nærme utlikning. Temperaturen er fortsatt høy og når midtstopperen til Vaulen

grisetakler Leif på midtbanen koker det over. At ankelen til dagens referent fortsatt henger på foten

er et under, men at midtstopperen ender opp med frispark til seg selv uten gult kort for takling er

enda mer utrolig. Leif rekker å fyre av gårde noen gloser i retning stygg midtstopper før han hinker

av banen og blir ute resten av kampen.

Pause

Coach er ikke nådig i pauseprat og gir en skikkelig hårføner til gutta. Laget henger ikke

sammen mot slutten av omgangen. Han truer med å bytte hele laget om det ikke blir skjerpings til

andre omgang.

2 omgang

Storhaug bretter opp ermene og kampen er på et vippepunkt. Får vi 2-1 så kan det åpne seg

opp. Det skjedde mye rart i denne perioden og dommeren begynner å miste det. Først annullerer

han et mål til Vaulen feilaktig for offside der han ikke får med seg at Storhaug har en mann igjen på

stolpen etter corner. Storhaug får også et mål annullert pga. angrep på keeper. Syltynn

dommeravgjørelse men det må nevnes at i forkant at målet er faktisk hele angrepsrekken til SFK i

offside.

3-0(63 min): Vaulen kommer i overtall og spiller seg gjennom midten.

4-0(76 min): Balltap og Vaulen rett gjennom for enda en scoring.

5-0(82 min): Nytt balltap og Vaulen rett gjennom enda en gang …

Mellom scoringene har Storhaug noen sjanser, men det vil seg ikke. Vaulen har også noen

store sjanser og Armandas i mål gjør noen solide redninger- han blir den eneste av gutta som

fortjener en stjerne i dag.

5-1(86 min): Storhaug får omsider sin scoring da Abdi snapper opp ballen rundt 16 meter.

Thomas får blod på tann og roper “ta med ballen da for helvette”, men det er dessverre litt for sent.