Armandas
Thomas - Christopher - Leif - Stian
David - Brim - Johs
Fredrik - Rene - Kess

Kamp mot Brodd og det er dags for å finne ut hvem som er kongen av Storhaug. Vi møter et ungt og spillende lag, som vi visste kom til å gi oss problemer mtp. løpskapasitet. Kampen starter likevel bra, hvor de prøver å spille ball og presse høyt, men med våres 100kg ekstra på banen, så klapper dem sammen som billige utemøbler og vi gjenvinner mye ball.

I tillegg kom vår litauianske dynamitt - Kess - til kampen for å vise både fart og muskler, sammen med ballkontroll. Det resulterte i et konstant faremoment som gav oss en flott enkeltprestasjon og 1-0 tidlig i kampen. Etter hvert henger vi mindre med i svingene, og våres 100kg ekstra begynner å jobbe mot oss. Brodd spiller seg frem til en del nesten-sjanser, før det til slutt resulterer i et hodestøt som plasseres i mål etter et presist innlegg. Vi fortsetter å slite med pasningsflyten, men Kess greier å by på en del farligheter likevel.

Armandas får seg deretter en stygg vridning i kneet etter en ellers god involvering, noe som markerer slutten på omgangen. 1-1 til pause.

Etter pausen må Jani til pers og vise gamle kunster som keeper, vi kjører noen bytter og bestemmer oss for å gjøre det enklere fra bak i banen(Les mur’an opp)
Forandring fryder sies det, og i 2. omgang greier vi å vinne de lange ballene og ta tilbake en del av initiativet. Dette sammen med innbytter Simon sine geniale stikkere og driv med ballen som gav oss minner om Iniesta, luktet det mål lang vei.

Simon kjører noen flotte gjennombruddspasninger, før han skjønner at ungdommen ikke er det den en gang var og at alt sannsynligvis henger på han. Med ballen limt til beina kjører han både karusell og tivoli i 16-meteren til Brodd, før han blir høvlet ned. Straffe.

Da dukker så klart en eplekjekk Østlending opp for å melde seg til tjeneste Tyssi vet at Østlandet ligger til høyre på kartet, og sender ballen samme vei. 2-1, herlig.

Kess fortsetter med sine farligheter, denne gangen med Tyssi og Simon på laget, men det blir bare med nesten. Helt til vi får en corner… Med Simon som eksekutør, slås en strøken ball rett mot 3 Storhaughoder som venter som gjedda i sivet. Undertegnede får hodet på ballen, og sender oss opp i en deilig 3-1 ledelse.

Brodd klarer ikke å svare med det første, derimot sakte men sikkert, så våkner de mot slutten. Brodd begynner å gjøre som keeperen deres, pumpe baller fremover og skaper en del halvfarligheter.

Helt på tampe får Brodd inn et skudd med en lei retningsforandring, som knuser Jani sin drøm om å holde 0’en. I alle fall en drøm han hadde på 90-tallet, ifølge publikum. 3-2.

Leif står derimot som en bauta i de bakre rekkene, og vi haler i land en flott seier! Kongen av Storhaug…

Solid, boys!

3 stjerner: Kess Konstant uromoment og viser fart, styrke og avslutningsferdigheter. Holdt oss i kampen lenge. Konge kamp!

2 stjerner: Simon Assist, skaper straffe(skulle vært 2 straffer) og spiller de geniale pasningene. Alt i løpet av 1 omgang. Fantastisk kamp!

1 stjerne: Leif Står støtt kampen gjennom og rydder unna. Bidrar sterkt til at vi unngår for mye store sjanser i mot, selv om Brodd har mye ball i perioder. Solid kamp!