Storhaug - Kvitsøy

 

Forrige gang disse lagene møttes ble det en svært nervepirrende og dramatisk match, så jeg regner med alle forstod og antydet at Kvitsøys mannskap var sultne på revansje og at dette skulle bli en tøff match, men det ble heller en reprise fra 2014 VM Semi finalen  

PS. På grunn av standard prosedyre fra referent når det gjelder tids perspektiv så ble det ikke fanget opp hva som ble sagt pre match eller i garderoben. Solen skinner den 22.09.23 over nydelige Eureka-Banen, temperaturen er god, forholdene er nydelige, publikum er på plass og det store spørsmålet er “når er tribunen på plass”?   

Fra start
Erlend Fjordheim 
Johannes Solhaug 
Rene Ramstad  
Ryan Coleman Young 
Stian Skogland Halvorsen 
Abdirisak Abdullahi Ali 
Leif Egeland 
Fredrik Astrup Bakke 
Simon Christian Grape 
Torgeir Kvam Overøye 
Hans Kristian Martinsen Tjemsland 

Innbyttere  
Jan Arve-Skiftesvik H 
Saif Kassam  
Kenneth Løyining  
Thomas A. Eike
Christopher Tysland  
Robin Hagland 

Storhaug FK ser  calm , cool and collected ut under oppvarming. Kvitsøy derimot sliter med å holde seg til sin del av banen under oppvarming og endte til slutt nesten opp ved 16 meteren hvor Storhaug varmet opp. Det skal nevnes at Mourinho/ 4 keeperen eller som han ønsker å bli kalt lord “Hansi” var i ekstase etter å ha sett kamp fakta for dagens kamp, punktum ( spør hansi ). Det nærmer seg punktet hvor dommeren skal blåse fløyten og lagene skal ønske hverandre fint lykke til, før dette analyseres intenst av samtlige på benken om hvilke Kvitsøy-spillere som var med på forrige kamp etter mye ja og nei kom benken frem til følgende 

Konklusjon: 3 og en halv ca.  

Resultat av denne grundige analyseringen førte til mer usikkerhet om hva de i rødt skulle møte ute på feltet og nervøsiteten blant benken begynte å stige. Det nærmer seg punktet hvor dommeren skal blåse fløyten og lagene skal ønske hverandre fint lykke til, men så inntar det en EX-Storhaug gutt som nylig ble solgt fra Storhaug FK til VBK for en ukjent sum. Brim blir mottat med “hyggelige” kommentarer fra samtlige på benk, øverste maestroene i Storhaug FK og blir en del av analyserings teamet på benk. Agent Eike var på dobbelt skift hvor han forsøkte å overtale Brim om en muligens retur overgang hjem 😉.   

Da har vi komt til punktet hvor dommeren blåser i fløyten og begge lag inntar midtsirkel på nydelige Eureka Banen – Midjord.  

Ballen er rund alt kan skje.  

Første omgang  
Storhaug med mest ball, kvitsløy legger seg lavt. Storhaug kommer til halvveis sjanser og masse skudd, men ingen av forsøkene er en ordentlig fare for Kvitsøys målvakt. Kvitsøy er aggresive i spillet og blir tydlig påvirket av at Storhaug har mest ball dette resulterer i at det blir noen gule kort. 30 minutt er spilt og Storhaug utnytter kant spillerne sine som utfordrer gang på gang, men så svikter det litt i sluttspillet, Kvitsøy utnytter balltap og slurv for å kontre men fortsatt 0-0.  

36 Min spilt: Here we GO! Som Fabritzio Romano hadde rapportert. Etter nydelig spill mellom midtbanen og angrep for Storhaug mottar Mr. Grapes ball , tar med seg kvitsøy forsvarsspiller til konge parken på  karusell, spiller blir etterlatt som 12 bowling kjegler etter en strike og prøver seg på skudd fra en rundt 17-20 meter, skuddet ble for hardt for Kvitsøys målvakt og endte opp med å trille mellom beina. Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Storhaug.  

Andre omgang
Coach nevner at vi skal bare forsette med det vi gjør og at vi må bare tørre å trille ball.  

10 min inn i andre omgang setter Tysland inn 2-0 på vakkert vis og hele storhaugs bydel kan puste dypt.  

5 Min senere får Kvitsøy et ekstremt billig/ufortjent straffe men ballen er rund så alt kan skje og skårer på den, whatever...  

Nå måtte referent begynne å varme opp men stillingen er 2-1.  

Ryan øker til 3-1, og deretter setter Hansi i gang med sine taktiske bytter. 

Nå skjer det mye på en gang – Tyssi skårer hatrick på kort tid, Robin og Fredrik skårer hver sitt og det ender i hele 7-1 på Midjord.  

Storhaug inntar Tabelltopp!  


***  Stian

Solid kamp. Årets takling på kvitsøyspiller, meget god og agggresiv i spillet.  

** Tyssi  

Hattrick. Fortjener den etter knall hard jobb på tobb.  

* Ryan  

Mektig! Dirigerer og holder på ballen samtidig duellsterk. 

Mvh
Saif

 
Johannes SolhaugComment