Mål: Dennis (Christopher), Christopher (Dennis), Piotr (Johannes)

Det va endelig klart for sesongstart og som vanlig va det meldt strålende vær og topp stemning i Suldal. Oppkjøringen i vinter har vært bra med godt med folk på treningene, i tillegg har troppen blitt forsterka med nye gode spillere. Dette låve bra for 2022 sesongen.

Turen inn

Siden Suldal alltid sudre oss i Presavikjo så e det som regel reisen inn som har den kjekkeste delen av denne turen. Denne trenden måtte snus.

Men det e alltid et “men” når det gjelde Suldalsturen - uansett kor mange folk me har i laget så e det vanskelig å få samla ein stor tropp te denne kampen. Heldigvis meldte denne karen seg klar i siste liten. For de som ikkje kjenne te han her gamle lovende så e altså dette Simon Gman - mannen som har ein målstatistikk Brauten bare kan drømma om.

Me hadde innleid buss for anledningen, Magnus og Sebastian godt fornøyd med det.

Noah har finpussa Suldalslooken

Harald, faren te Stian, gjorde comeback bak rattet. Snill og strålende fyr med like strålende humør og kjøreegenskaper 👏🏻👏🏻

Saif va visst “parkert inne” så me måtte plukka an opp på veien. Han ska ha for kreativ unnskyldning

Vakkert syn i ryfast! Dumt at ikkje Erlend fikk oppleve dette i år og

Selvutnevnt reiseleder Hansi

Usikker på om an hadde fått jobb i Kolumbus men han ska ha for innsats og innlevelse hvertfall

Reiselederens matpakke bestod bla. av flere pakker med tørka mango, beef jerkys og dadler (!)

Andre ting verdt å nevne fra bussturen

- Tysse blei forbanna på Noah som heller ville gå te Midjord i stedet for å bli henta av Dennis på Våland.
- Stian fridde te Simon.
- Johs sitt unike språktalent (det gikk i flytende dansk, sørlandsk og østlandsk).
- Harald va mye bedre enn Stian i golf, men han komme seg. Stian derimot meine han slår lengst.

Divisjonens finaste bane

Divisjonens finaste reiseleder (med kettlebell)

Trener togga ønska at me kjørte på videre med det me har terpa på i vinter - spille oss ut bakfra og finne vinkler. Videre blei me enige om å variere i press og se kampen litt an. Ikkje ligge for høyt, men heller ikkje for lavt.

Simon Piotr

Storhaug har heilt klart mest ball gjennom heile omgangen og skape flest sjangser. Etter 10 minutt blir Cristopher felt innenfor 16 meteren og får straffe som Dennis setter fint til venstre for keeper. Men ti minutter etter skåre Suldal på sin fuste sjangse i kampen og rett etterpå legge de på te 2-1. Dette nesten uten å ha vært nær 16 meteren vår. Sykt frustrerende, men Storhaug fortsette å dominere spillet og virke heldigvis uberørt av situasjonen.

På et tidspunkt klage dommeren på Tysse som han meine burde spilt sjakk i stedet for fotball, stemning 🤣

Pause

Pausepraten

Selv om me lå under te pause va det ingen grunn te å endra på noge spesielt siden me (utenom de to målene) hadde full kontroll på Suldal. Men me blei enige i om å trille ballen ennå litt mer siden det va såpass mye plass å boltre seg på. Eller va det bare å gønne på som i 1. omgang.

Selvutnevnt assisterende trener syntes Suldal fikk litt for mye plass mellom forsvaret og midtbanen, noge alle va enige i at me måtte passe litt på i 2. omgang.

2. omgang

Storhaug fortsatte å dominere spillet og spilte seg til mange fine angrep og sjangser. Dennis hadde bla. et sykt skudd rett i stangå og Saif kom te mange sjangser på venstresiå. Me trilla ballen frem og tilbake som me hadde snakka om i pausen, fant vinklene me har terpa på og hadde full kontroll på motstanderne. Trodde me hvertfall, heilt te 65 minutt. Plutselig kom Suldal framover på banen og la på til 3-1. Fuste sjangsen i omgangen! Dette føltes ut som et skikkelig bra ran. Men som i første omgang klarte me å holda hodet kaldt og ha troen på at me fortsatt kunne snu dette. Og det gjorde det. Fem minutter etter får Christopher ballen høyt oppe i banen og lobber ballen elegegant over keeperen. 3-2! Me kjørte på videre og hadde flere sjangser både fra høyre og venstre side. Og rundt 80 minutt fikk me endelig lønn for strevet når Piotr fikk ballen rundt 25 meter som fyrte av, via ein Suldalspiller, i nok ein vakker bue over keeper og inn i mål. Deilig!! Nå hadde me virkelig troen på at me endelig kunne få alle 3 poengene hjem fra Suldal. Me fortsatte presset men klarte ikkje å få ballen i nodå. På overtid sprang den gamle lovende Simon seg fri fra heile Suldalsforsvaret og fyrte av skuddet mot mål. Der kom Christopher i full men heada ballen rett i tverren på åpent mål. Makan te uflaks.

Sleden gjeng etter ein god kamp

Turen hjem

Selv om me absolutt hadde fortjent å vinna denne kampen så føltes det likevel ok med uavgjort etter å ha ligget under 3-1. Dennis fikk hvertfall ein positiv overraskelse på vei hjem når han forstod det blei 3-3 og ikkje 4-3 te Suldal.