Vaulen 2 - Storhaug

Garderoben:

Etter to strake tap mot to gode 2’er lag var gjengen giret på en seier i dagens kamp. Vi stiller med en veldig redusert tropp i dag, men kun 14 mann etter et par sene frafall. Treneren var borte, og det var også keeperne, så da måtte Hansi stille som både trener og som goalkeeper, sporty! God stemning når Stian kommer rundt 19:30, men dette grunnet mannen har fikset overtrekk i type bukse og genser til noen som manglet dette.

1.omgang

Vi merker fort at dette er et veldig godt Vaulen lag som har en veldig ballsikker midtbane, et rutinert forsvar og et aggressivt angrep. Vaulen triller mye ball uten å skape de helt store sjansene de første 10minuttene, vi står godt i mot men får ikke helt til spillet vårt. Etter 12minutter klinkes det en ball i bakrom, spissen til Vaulen kommer seg fri og for loppet ballen i en fin bue over Hansi og i mål, 1-0. Ikke lenge etter de har scoret får Abbi en gedigen sjanse, så og si på blank goal men er uheldig og setter ballen over. Resten av omgangen består av høy temperatur, mye dårlig forsøk av Vaulen spissen på å få Noah og Kristoffer i dommerens bok, kom deg på teaterskolen a, de filme forsøkene der blir for dumt på en fotballbane. Så etter 24min har dommeren fått nok, og spissen får det gule. På tampen av omgangen kommer det også en stygg takling og et solid gult kort til enda en Vaulen spiller.

2.omgang

Rene kommer inn for Abbi. Vi er mer påskrudd i denne omgang, farlig frempå et par ganger, men setter ikke den forbanna kula i mål. Ettter 56 minutter får beachboysa en corner, som de curler rett i mål, de måla der, de er kjedelige de!! Jaja, da var vi to mål under, men ga ikke opp av den grunn. Vi var mye farligere og hadde et bedre spill i andre omgang, men uten noe form for uttelling. Et godt stykke ut i omgangen kommer Vaulen på et farlig angrep og alene med Hansi, men Hansi redder den før en vaulenspiller setter den i mål, men blir avblåst for offside. Ny Vaulen spiller får det gule etter 76minutter spilt, kapteinen der som hadde et par stygge hvor han kom forsent i dueller. Sist 10 var det rimelig tomt i kroppene både for Vaulen og for oss. Hansi hadde to feber redninger denne omgangen, så Vaulen kunne gått putta flere mål hadde det ikke vært for en god Hansi.

Stjernene er veldig vanskelig å utdele i dag, siden det ikke var noen som utpekte seg så mye mer en andre, men får gi det et forsøk.

Hansi: 3 stjerner

Hansi holder oss inn i kampen med gode redninger. Han er en sterk reserve idag, og har ikke så mye utfordring på de tre stjernene i dag sånn som jeg ser det.

Kristoffer: 1 stjerne

Etter en liten stund ute og på reise så kommer Kristoffer tilbake og viser trygghet og ro. Avverger det meste av det som kommer.

Fredrik: 1 stjerne

Fredrik skaper litt trøbbel på egenhånd, god på variasjonen av å trekke seg innover og utfordre backen sin langs kanten. Manglet bare det siste lille før det ble uttelling.

Simon: 1 stjerne

Vi skaper ikke så mye, men foten til Simon er vel det som legger opp til det meste av det vi skaper.